Over

Makers Avenue.

In 2013 richtte Nathan Moszkowicz managementbureau NAMAM op. Al snel voegden vele bekende namen uit de Nederlandse muziek- en entertainmentindustrie zich bij hem. Maar het creatieve landschap bleef zich ontwikkelen en met de digitalisering ontstond er een nieuwe groep talenten: de makers. Sinds 2021 vinden deze new generation talenten de tailormade ondersteuning die zij nodig hebben bij Makers Avenue.

Makers Avenue is de nieuwste tak van NAMAM en richt zich volledig op het management van digitale makers en social media influencers. Deze creatieven krijgen bij Makers Avenue een team van mensen die hun de ondersteuning, kennis en vaardigheden meegeeft om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Door bovendien veel van hun werk uit handen te nemen, zoals het faciliteren van samenwerkingen met passende merken, krijgen zij de tijd en ruimte om hun creatieve talent te laten stralen.

We hebben onze talenten al met vele (inter)nationale topmerken kunnen koppelen voor uiteenlopende campagnes. Maar we doen nog veel meer dan dat. Het bedenken en uitvoeren van op maat gemaakte creatieve concepten om merken met impact op de kaart te zetten, hun bereik te vergroten en de juiste doelgroep te triggeren is wat Makers Avenue uniek maakt.

Ontmoet ons

Team

Nathan Moszkowicz
CEO & Founder
Nadeche de Zwart
Head of Makers Avenue
Lynn van Zolingen
Talent Manager
Josephine Verberne
Talent Manager & Creative
Britt Alflen
Talent Manager
Merel Verstraaten
Talent Manager & Production Intern
Neem contact op

Wij horen graag van je.

Benieuwd wat onze makers voor jouw merk kunnen betekenen? Wil je weten wat voor toffe campagnes ons team voor jou kan bedenken? Of wil je simpelweg een kop koffie en een kennismaking met een van onze mensen? Neem contact op!